Crew Fathi
Dulu blogger, sekarang engineer network..


(VIDEO) Majlis Pernikahan Elfira Loy Dan Faris Yang Cukup Eksklusif

BeautifulNara

  • Newbie
  • *
    • Posts: 0
    • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • BeautifulNara
(VIDEO) Majlis Pernikahan Elfira Loy Dan Faris Yang Cukup Eksklusif

Perkahwinan pelakon Elfira Loy dan suami Faris K Anuar antara yang menjadi bualan hangat sejak awal tahun. Siapa sangka perkenalan yang singkat mampu menimbulkan bibit percintaan antara pasangan ini, tetapi itulah yang dikatakan sebagai jodoh. Terbaru, CST Production telah berkongsi … Continue reading

Perkahwinan pelakon Elfira Loy dan suami Faris K Anuar antara yang menjadi bualan hangat sejak awal tahun. Siapa sangka perkenalan yang singkat mampu menimbulkan bibit percintaan antara pasangan ini, tetapi itulah yang dikatakan sebagai jodoh.Terbaru, CST Production telah berkongsi video rasmi sekitar majlis akad nikah pasangan ini. Memang terpukau habis saat menonton momen-momen bermakna ketika Elfira diijabkabulkan.
       

           
       Daripada video tersebut, kami boleh bayangkan rasa cinta dan kasih sayang yang dipamerkan oleh kedua mempelai selepas sah menjadi suami isteri.


Kami di BeautifulNara mendoakan pasangan ini  kekal bahagia sehingga ke jannah dan dikurniakan rezeki untuk bergelar ibu dan bapa satu hari nanti. Selamat menjalani kehidupan berumah tangga.


Kredit Video : CST Production


Source: (VIDEO) Majlis Pernikahan Elfira Loy Dan Faris Yang Cukup Eksklusif
Artikel ini diterbitkan dari BeautifulNara.