Crew Fathi
Dulu blogger, sekarang engineer network..


Netizen Yang Kecam Elfira Dan Faris Bermakna Tidak Restu Kehendak Allah SWT – Pak Nil

BeautifulNara

  • Newbie
  • *
    • Posts: 0
    • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • BeautifulNara
Netizen Yang Kecam Elfira Dan Faris Bermakna Tidak Restu Kehendak Allah SWT – Pak Nil

Disebalik kegembiraan perkahwinan Elfira Loy dan Faris, ada juga segelintir pihak yang memberikan pelbagai komen negatif mengenai pasangan itu selain masih mengaitkan pelakon wanita itu dengan bekas tunangnya. Turut kurang senang dan terkesan dengan isu itu adalah pengacara popular Datuk … Continue reading

Disebalik kegembiraan perkahwinan Elfira Loy dan Faris, ada juga segelintir pihak yang memberikan pelbagai komen negatif mengenai pasangan itu selain masih mengaitkan pelakon wanita itu dengan bekas tunangnya.Turut kurang senang dan terkesan dengan isu itu adalah pengacara popular Datuk Aznil Hj Nawawi. Menurut Pak Nil, netizen yang sering melontarkan kata-kata kesat kepada pasangan Elfaris bermakna mereka tidak merestui kehendak serta perancangan Allah SWT.
       

           
       


Elfira juga dilihat memberikan respon terhadap kenyataan Pak Nil dengan ucapan terima kasih buatnya. Benar apa yang dikatakan oleh Pak Nil, sepatutnya kita doakan yang baik-baik sahaja buat Elfaris semoga rumah tangga yang dibina bahagia sehingga akhir hayat.


Sumber Berita : Media Hiburan


Source: Netizen Yang Kecam Elfira Dan Faris Bermakna Tidak Restu Kehendak Allah SWT – Pak Nil
Artikel ini diterbitkan dari BeautifulNara.